Managed Elasticsearch Clusters

Elasticsearch is niet meer weg te denken in de huidige markt. Kenmerken van Elasticsearch zijn: snel, horizontaal schaalbaar, veerkrachtig en flexibel. Onze Elastic Certified Engineers hebben alle kennis in huis om elk cluster op maat in te richten.

Elasticsearch Configuraties

Onderstaande configuraties zijn gebaseerd op managed virtual private servers waarbij de laatste versie van Elasticsearch optimaal ingezet wordt. Met onze managed Elasticsearch Cluster beschik je over een krachtige oplossing om al jouw zoek- en logfuncties aan te kunnen. Alle managed clusters worden onderhouden door Certified Elastic Engineers. Certified Elastic Engineers hebben naast technische kennis ook de know-how om jou goed van advies om Elastic Stack goed in te zetten.

Develop
49,99* /mnd
Regulier 69,99 /mnd
 • Geschikt voor development
 • 150 GB SSD Opslagcapaciteit
 • 4GB RAM
 • 1 Node
 • 1 Zone
 • Kibana
BESTEL
Small Production
79,99* /mnd
Regulier 139,99 /mnd
 • Productie geschikt
 • 300 GB SSD Opslagcapaciteit
 • 8GB RAM
 • 2 nodes
 • 2 zones
 • Kibana
BESTEL

Bovenstaande configuraties zijn slechts een voorbeeld. Elk vraagstuk met betrekking tot Elasticsearch is uniek en elk uniek project heeft zijn eigen verhaal.
Onze Elastic Certified Engineers helpen je graag op weg.

* Het actietarief geldt voor de eerste maand. Hierna geldt het reguliere tarief.

Elastic Certified Engineers

Het bedrijf Elastic achter Elasticsearch heeft een eigen eerste certificering gemaakt die ontworpen is voor veelzijdige Elasticsearch experts die Elasticserach Clusters kunnen installeren en beheren, evenals oplossingen te ontwikkelen en te bedenken voor het zoeken en analyseren van geïndexeerde data.

Wij werken enkel met Elastic Certified Engineers om de kwaliteit te kunnen bieden van het hoogste niveau. Heb je een technisch vraagstuk? Dan kun je die tevens aan een van onze engineers voorleggen, wij helpen je graag verder.

Elastic Certified Engineer
Zorgeloos, zonder compromis

Wij zorgen voor jouw elasticsearch cluster, zonder compromis. Wanneer je beschikt over een managed Elasticsearch cluster van Virtio ben je altijd verzekerd van deskundige ondersteuning. We monitoren jouw omgeving 24 uur per dag en grijpen in wanneer dat nodig is.

We zorgen dat software actueel is en de beveiliging van jouw vBlade omgeving op orde is. En is er onverhoopt toch een probleem, dan kun je 24 uur per dag op ons rekenen. Je kunt ons altijd mailen of bellen, ook 's nachts of tijdens zon -en feestdagen.

Hot-Warm Elasticsearch Clusters

Werk je veel met time-series data zoals statistieken, metrieken of logging? Dan is mogelijk een Hot-Warm constructie wat voor jou. Met een Hot-Warm constructie werk je met nodes die veel input kunnen verwerken, de Hot-Nodes, en eventueel lang kunnen zoeken of analyseren over de tijd heen via de Warm-Nodes.

De Hot-node is kenmerkend met meer CPU en RAM dan de Warm-Node, waarbij de Warm-Node in verhouding meer schijfruimte heeft. Door het inzetten van een curator wordt periodiek data verplaatst van een Hot-Node naar een Warm-Node.

Extra Hot-Node
54,99* /mnd
Regulier 74,99 /mnd
 • 4 CPU
 • 8 GB RAM
 • 300 GB SSD
BESTEL
Extra Warm-Node
39,99* /mnd
Regulier 59,99 /mnd
 • 2 CPU
 • 4 GB RAM
 • 2.000 GB storage
BESTEL

De basis Hot-Warm configuratie wordt met een Elastic Certified Engineer ingericht over 2 zones. Hierdoor staat de data geografisch gescheiden van datacenters, extra nodes zijn toe te voegen per zone. Een basis Hot-Warm configuratie bestaat uit 2 Warm-Nodes en 2 Hot-Nodes. Bij grotere clusters is het raadzaam om een drietal dedicated master servers te gebruiken. Een dedicated master cluster bestaande uit drie nodes over 2 zones bedraagt € 44,99.

* Het actietarief geldt voor de eerste maand. Hierna geldt het reguliere tarief.

Snel en veilig

Jouw managed elasticsearch cluster staat veilig op onze virtualisatie clusters in onze TIER-3 datacentra. De onderliggende infrastructuur en jouw managed server worden 24/7 gemonitord door onze IPS (Intrusion Prevention System) performance monitoring. Op jouw managed vBlade server beschik je tevens over een specifieke firewall.

De onderliggende hardware is op alle niveau's redundant uitgevoerd, waarbij componenten taken van elkaar kunnen overnemen. Je data is veilig opgeslagen op onze 128bit ZFS (RAID-Z) storageservers met de allersnelste solid state drives (SSD). Maximale performance zonder compromis.

ISO en NEN gecertificeerd

Virtio geeft graag een meetbaar commitment af, daarom is onze infrastructuur gecertificeerd op ISO-27001, ISO-9001, ISO-14001, NEN 7510 en PCI-DDS. Certificaten (Statement's of Applicability) zijn op verzoek beschikbaar, laat het ons gerust weten!

ISO 9001 betreft de standaard voor kwaliteitsmanagement en wordt toegepast op alle processen waarmee wij onze diensten leveren. NEN 7510 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg, De ISO 27001 certificering bewijst dat de procedures en dagelijkse werkzaamheden binnen onze datacenters overeenkomen met de strikte procedures die opgesteld zijn in de norm. PCI DSS staat voor Payment Card Industry Data Security Standard.

Volledig ontzorgt daar houden wij van, jij toch ook?

Jouw succes is dat van ons, immers zonder onze klanten hebben we geen bestaansrecht. We denken dan ook graag met je mee! Heb je specifieke hosting wensen neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT